5 betaalbare vakanties voor familie’s

Net als all-inclusive resorts, Caribische cruises bieden veel onderdelen van een vakantie voor een enkele nacht prijs. Zodra u zich op een route en kies uw hut type, krijgt u uw accommodatie, dagelijks en nachtelijk entertainment, en drie maaltijden per dag plus snacks (en drankjes zoals water, koffie en thee) voor een prijs. Als u kiest voor een goedkope cruisemaatschappij of een cruisemaatschappij met lagere tarieven voor kinderen, kan uw cruise zelf zelfs regelrecht goedkoop zijn.

Natuurlijk, dat betekent niet dat cruises zijn verstoken van extra’s en toeslagen. Verre van dat. Naast uw cruise tarief betaalt u bijvoorbeeld ook belastingen en heffingen die door de overheid zijn opgelegd. En als u een geüpgraded reis wilt, kunt u kiezen uit een selectie van add-ons, waaronder alcoholische drankverpakkingen, internet pakketten, wasservice aan boord, dineren in gespecialiseerde restaurants, en nog veel meer.

Naast de luxe die u op het schip kunt betalen, bieden cruises ook de mogelijkheid om excursies te boeken voor uw dagen in de haven. Per persoon kunt u deelnemen aan een groot aantal hobby’s, van snorkelen en duiken tot historische stads- of natuurtochten. Hoewel excursies aan land uw cruise activiteiten divers kunnen maken, zijn ze vaak duur. Een enkele snorkeltour kan gemakkelijk verhogen van $100 per persoon, en vergeet niet, dat is bovenop wat u al hebt betaald voor uw cruise.

Als het uw doel is om de kosten laag te houden, kunt u kiezen voor een cruisetraject waar u voldoende betaalbare of gratis dingen te doen vindt. Hier zijn vijf Caribische havens van het aandoen van te overwegen als u in kaart brengen van uw betaalbare vakantie plannen.

1. Curaçao

Als uw cruise u naar Curaçao brengt, hoeft u niet hard te zoeken naar manieren om een betaalbare dag door te brengen in de hoofdstad van het eiland Willemstad. Op loopafstand van de cruisehaven vindt u het beroemde stadscentrum met zijn felgekleurde Caribische architectuur; de Queen Emma Pontoon Bridge, die met veel bombarie openzwaait als schepen de haven binnenlopen; en de drijvende markt van Willemstad, waar verse vis en lokale producten samen met lokale producten worden aangeboden.

Op slechts 15 minuten rijden met de taxi bevindt zich ook het Curacao Sea Aquarium, een betaalbare plek om de kinderen mee te nemen voor een kijkje in het lokale zeeleven. Ticket prijzen voor volwassenen zijn $ 21, kinderen leeftijden vijf-12 zijn $ 11, en kinderen vier en onder zijn gratis. Voor de toegangsprijs zie je lokale tropische vissen en koraal, zeeleeuwen, roggen, schildpadden en zelfs haaien.

Mambo Beach Boulevard is een andere betaalbare en leuke plek om uw cruisedag op Curaçao door te brengen. Hier kunt u winkelen lokale winkels of bezoek een prachtig beschermd strand voor een toegangsprijs van $ 3. Strandstoelen huren kost ook slechts $ 3, en u kunt eten bestellen van vele lokale leveranciers in het gebied of neem uw eigen.

2. Nassau, Bahama’s

Terwijl Nassau op de Bahama’s bekend staat om zijn beroemde hotel en waterpark, Atlantis Paradise Island Resort, hoeft u niet te betalen de $161 per volwassene (of $99 per kind) die ze opladen om een dag door te brengen in hun waterpark.

De haven van Nassau biedt verschillende goedkope manieren om de dag door te brengen. Het begint allemaal met een gratis strand waar u direct vanaf de cruisehaven naartoe kunt lopen. Als je van boord gaat van je schip en 20 minuten naar rechts loopt, kom je terecht op Junkanoo Beach, een lokale favoriet met prachtig helder water, poederwit zand, stoelen te huur en eten en drinken stands.

Als u het niet erg vindt om te reizen, kunt u ook een taxi of Nassau’s #10 bus naar het nabijgelegen Kabel strand voor een dag van plezier in de zon. Ook hier zijn stoelen te huur en kunt u een picknick meenemen of straatvoedsel kopen van lokale verkopers.

Nassau biedt ook zijn aandeel van betaalbare excursies, met inbegrip van een stad speurtocht die begint bij $22, een land-en zeetour die begint bij $56 per volwassene, en een eiland hoogtepunten tour die begint bij $30.

3. Aruba

Hoewel Aruba niet wordt beschouwd als een goedkope reisbestemming, kan het een betaalbare optie zijn voor cruisepassagier die slechts een dag te besteden hebben. Dit is deels omdat alle stranden op Aruba openbaar zijn en binnen een korte taxirit van de cruiseterminal. En naast goedkope stranddagen, biedt Aruba ook enkele cruise-excursies aan die betaalbaarder zijn dan die op vele andere eilanden.

Om geld te besparen op een ontspannen stranddag op Aruba, pak een picknicklunch vanaf het schip en ga naar het prachtige Palm Beach of Arashi Beach, beide op minder dan 20 minuten afstand. U kunt een stoel huren of uw eigen paraplu meenemen, plus eten en drinken ophalen bij verkopers als u uw eigen stoel niet meebrengt.

Als u op zoek bent naar snorkelen of varen, zult u merken dat watertochten op Aruba minder kosten dan u zou denken. U kunt een catamaran snorkel avontuur boeken voor ongeveer $42 per volwassene, bijvoorbeeld. U kunt ook een snorkelcruise boeken naar de SS Antilla (een gezonken schip) en verschillende riffen, inclusief lunch, voor $63 per volwassene en $31 voor kinderen van 12 jaar en jonger.

4. San Juan, Puerto Rico

Terwijl San Juan en Puerto Rico tijdens de orkanen Irma en Maria volop verwoestingen zagen, is de eilandnatie al aan het herstellen. Gelukkig, de meeste cruiseschepen, waaronder Royal Caribbean, blijven San Juan op hun routes als de stad herbouwt en opent meer voorzieningen weer voor cruisers.

San Juan is een geweldige stop voor budgetgerichte cruisepassagiers, vooral vanwege de schoonheid en geschiedenis die u vrij te zien zult zijn. U kunt tour historische Oude San Juan, die werd opgericht in 1521 door Ponce de Leon. Bewonder de felgekleurde 16e en 17e eeuwse huizen, maar ook lokale bezienswaardigheden zoals Christopher Columbus Square en het herenhuis van de gouverneur. U kunt ook een bezoek brengen aan de twee beroemde forten van de stad, Fort El Morro en Fort San Cristobal, voor een kleine toegangsprijs van $5. Kinderen 15 jaar en jonger zijn gratis.

5. Groot Kaaiman

Aangezien alle stranden in Grand Cayman openbaar zijn, kan deze cruisehaven een betaalbare plek zijn om te stoppen, ondanks de prijzige reputatie van het eiland. Binnen slechts 15 minuten met de taxi bent u bij het wereldberoemde Seven Mile Beach of Smith’s Cove, een openbare enclave bekend om zijn geweldige snorkelen.

Op Seven Mile Beach biedt de Governor’s Beach sectie ruime parkeergelegenheid en toegang tot enkele van de helderste wateren ter wereld. Het gebied genaamd Public Beach (hoewel, zoals we al zeiden, ze zijn allemaal openbaar) op Seven Mile Beach biedt meer voorzieningen dan Governor’s Beach, met een speeltuin voor kinderen, toiletten, douches, en zelfs drijvende trampolines en ander waterspeelgoed tijdens het hoogseizoen.

Grand Cayman’s populairste excursie langs de kust, een zwemtocht met roggen in Stingray City, is ook betaalbaarder dan je zou verwachten. Voor ongeveer $ 40 per persoon van vijf jaar en ouder (kinderen vier en jonger zijn gratis), wordt u opgepikt van de cruisehaven en weggefluisterd naar Stingray City om te waden in hoogwater in de taille met roggen. Eenmaal in het water, kunt u huisdier de majestueuze wezens en krijg je je foto genomen met een.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *